Behöver du hjälp med elinstallation?

När du är igång och renoverar och ska installera el, ta hjälp av en utbildad elektriker så att det blir rätt gjort. Att installera elen själv ska du undvika eftersom det finns risker med det.

Vid en renovering är det många yrkesgrupper som behövs för att genomföra projektet och en behörig elektriker är en av dem som du behöver hjälp av. Vissa saker i en renovering kan du göra själv men att installera el ska du lämna över till proffsen. För det kan lätt ske olyckor om du försöker ge dig på installationen själv eller så kan framtida problem uppstå. Så kontakta en elektriker i Täby för att få den professionella hjälp som du behöver.

Skaffa moderna elinstallationer

Om du bygger nytt eller renoverar så är det ett perfekt tillfälle att uppdatera elen och få en mer modern teknik. Med dagens teknik kan du få smarta lösningar till ditt hus som är till fördel för både dig och klimatet. Du har möjlighet att få bo i ett hus som sänker din energiförbrukning, vilket också sänker din elräkning, och du sparar in på jordens resurser.

Med smarta lösningar så sparar du energi genom att systemet i ditt hus sköter en hel del automatiskt och det kan vara i uppvärmningen eller i belysningen. Och du kan sköta ditt hus från din arbetsplats till exempel, så om du är orolig om du stängt av strykjärnet innan du åkte hemifrån så kan du stänga av det med hjälp av din smartphone. Det är verkligen smart.

14 Jan 2021

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden