Digitala möten för alla

Du kan lätt hålla dina digitala möten om du har rätt helhetslösning på plats. Skaffa dig bara lite kunskap och se till att du får hjälp av en kunnig aktör.

En kunnig aktör inom ljud och bild för digitala lösningar kan ordna allt så det blir enkelt och smidigt att hålla både ett möte eller en längre föreläsning utan att det sitter några i rummet och lyssnar. De sitter istället i de digitala rum som skapas i den aktuella stunden.

Vill du ha en bra verksamhet där du håller i möten, kurser eller utbildningar kan du på ett eller annat sätt skapa en situation som håller över tid. Bra utrustning och hjälp från de som specialiserat sig och är kunniga i branschen gör det hela till en glädje för dig och de som ska lyssna på dig.

Digitala möten kan vara lösningen

När du inte kan ta dig till en speciell plats vid en speciell tid kan digitala möten vara en optimal lösning. Då kan alla mötas vid ett visst tillfälle eller så kan du en annan gång ha ett möte med en enda person. Det blir på detta sätt sällan något möte som ställs in för att det inte är tillräckligt många närvarande.

När du deltar i ett digitalt möte kan du till och med vara förkyld eller sitta med benet gipsat. Dessa omständigheter kommer inte längre att hindra dig från att vara med. Det går även att använda denna teknik då man arbetar eller utbildar sig på distans.

15 Aug 2022

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden