Din elektriker i Tyresö kan koppla

En elektriker är allkunnig, och kan göra det mesta så att det lyser och låter. När du ska bygga ut är han på plats och drar sladdar och kollar upp så att allt följer gällande normer och regler.

Det finns byggnormer och det finns byggkrav. Försäkringsbolagen ställer krav på att alla installationer är rätt gjorda, för annars gäller inte försäkringen. Att som privatperson försöka sig på att dra sladdar och göra installationer är både dumt, förbjudet och livsfarligt. Det finns en anledning till att yrkesfolk är certifierade. En behörig elektriker i Tyresö har kunskap för att göra allt på rätt sätt hos dig i ditt hus.

Elsystemet måste räcka till

Man kan koppla in en hel del elektriska apparater och funktioner, men först och främst måste man kolla upp så att elsystemet räcker till för belastningen. Numera är det så populärt att till exempel ha en egen laddstolpe, och det finns många fördelar med det. Allt vi skaffar oss är ju till för vår bekvämlighet. De flesta nya uppfinningar är både teknologiskt avancerade och på samma gång energisnåla, så det är bra att uppdatera sig.

När många maskiner är igång samtidigt, är det dock en påfrestning för vilket elnät som helst, men därför är det bra att din elektriker i Tyresö kommer och tittar över prestanda och kapacitet. Vi är så beroende av att strömmen fungerar, och ett liv utan elektricitet går inte ens att föreställa sig. Det är allt från datorer till mikrovågsugnar som är igång varje dag.

19 May 2021

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden