Egen elproduktion med solceller i Uppsala

Vi har inte råd att inte att använda solceller i Uppsala, eller för den delen någonstans. Genom att utnyttja solens energi sparar vi pengar i egna plånboken och minskar vår miljöpåverkan.

Det kanske var dags redan i förrgår men idag är bättre än imorgon. Vi behöver ställa om vår energikonsumtion och vi behöver använda bättre energikällor. Ansvaret är allas och ju mer du som individ kan göra desto bättre blir framtiden. Att du sedan får betydligt mindre elräkningar gör inte ont det heller.

En enkel åtgärd som kan passa nästan alla husägare är att installera solel. Med solceller på taket till ditt hus eller uthus får du miljövänlig el att värma ditt hus med, och till din hushållsel. Hur mycket du kan producera bestäms av husets läge och storlek. Många kan i perioder sälja överskottsel och helt undvika elnotan.

Att installera solceller

Är du intresserad av en installation? Bäst är det då att börja med att ta kontakt med ett bra och kunnigt företag som sysslar med solenergi. Ett besök vid din bostad kommer att ge många svar. Hur mycket solceller får plats, var ska de monteras och vad blir kostnaden? Din offert ger svar.

Installation av solceller är idag subventionerad. Det finns statliga pengar att hämta och det finns ROT-avdrag att nyttja. Installationen utförs förstås av proffs. När den är klar kan du luta dig tillbaka och se på när solen tar hand om dina energibehov. Bra för miljön och bra för din egen plånbok.

5 Oct 2021

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden