Eljour Eskilstuna - vanliga frågor

När ska man egentligen ringa en eljour i Eskilstuna - och, finns det en sådan tillgänglig? Då det kommer till el så finns det helt andra behov av professionell hjälp än då det kommer till andra områden.

Har du problem med exempelvis en obehaglig doft i källaren så handlar det om ett problem som kan vänta till exempelvis måndag innan du ringer efter en vvs-firma. Handlar det emellertid om el och problem med ett strömlöst hem, att jordfelsbrytaren slår ut eller med att det slår gnistor ur ett uttag - ja, då måste du också snabbt få hjälp.

Vilket är exakt det som en eljour i Eskilstuna erbjuder dig. Här nedan tänkte vi svara på några vanliga frågor om detta ämne och genom detta ge dig lite mer information, kunskap och allmänna tips. Enligt följande:

När kan jag ringa en eljour i Eskilstuna?

Du kan ringa dygnet runt och året om. En eljour i Eskilstuna har alltid en behörig elektriker med jour som står redo att hjälpa allt från privatpersoner till företag, fastighetsägare och BRF:er. Det ger dig trygghet.

Varför ska jag ringa en eljour i Eskilstuna?

För att el är livsfarligt och för att det finns tydliga regler kring vad du får- och inte får göra. Att i yrvaket tillstånd ge sig i kast med att försöka - som lekman - hitta en lösning på ett problem med elen i hemmet är livsfarligt. Och, ett samtal till en eljour i Eskilstuna ger dig också en garanti på att rätt hjälp är på plats inom en timme.

När ska jag inte ringa en eljour i Eskilstuna?

Tjänsten är skapat för att hantera akuta problem och ärenden. Du ska således ringa om du behöver snabb hjälp med ett akut problem - du ska inte ringa om du exempelvis behöver en elektriker för ett planerat jobb med en installation av golvvärme eller någonting annat. Däremot så kan du ringa för rådgivning och få en professionell bedömning av ditt ärende via telefonen. Varför fungerar inte elen och finns det någon lösning? I vissa fall kan elektrikern med jour guida dig rätt.

13 Feb 2024

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden