En laddstation är lätt att få installerad för ett företag

En laddstation till ditt företag är väl ingen tvekan att du behöver. Eller hur? Det är nog snarare en fråga om tiden när det passar att få den installerad.

Tar du kontakt med ett företag vars huvudsyfte är att sälja och installera laddstationer kommer de kunna erbjuda dig en helhetslösning. Du får all den hjälp du behöver. Vill du ha laddstolpar som du kan sätta utomhus kommer det finnas skydd som gör att de även tål vårt svenska klimat.

Vill du hellre ha laddstolpar som går att montera inomhus går det lika lätt att ordna det. De flesta företag som sysslar med laddstolpar har en lösning på varje litet problem du kan tänkas ha. Givetvis handlar det då om de problem som kan dyka upp i samband med ett köp av laddstolpar.

Laddstation på företag gör det enkelt för de som jobbar där

Det är klart att du kan vara intresserad av en laddstation för företag utan att ha kommit till skott med idén. Då är det skönt att veta att så fort du bestämt dig kommer du få all information så fort du kontaktar ett företag som säljer och installerar laddstationer på företag.

Du vet väl att du kan få bidrag om du installerar laddstationer på ditt företag? Det kallas för Klimatklivet. Det är ett investeringsstöd som Naturvårdsverket står för. De vill att det ska vara möjligt för Sverige att satsa på en teknik som är både grön och fossilfri. Vem vill inte det?

10 Aug 2022

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden