Ett boende för flera

Det som är kul med en bostadsrättsförening är att allt är upp till medlemmarna. Ni kan välja fritt gällande ert boende, hur ni vill utforma alla ytor, och vilka energikällor ni vill ha.

Kanske är du en av dem som har valt att köpa en bostadsrätt istället för en egen villa eller hyreslägenhet. Troligen är det för att du vill ha ett eget ägande men även för att du vill ha lite mer makt än du har i en hyresbostad. Det är också en trygghet att ingå i en samfällighet eller bostadsrättsförening där ni är många som fattar beslut och hjälps åt med kostnader. Och därför finns det både lägenheter, radhus och fristående villor som alla kan ingå i en bostadsrättsförening.

Ge förslag och fatta beslut

I en bostadsrättsförening väljer ni en styrelse som ska vara slutliga beslutsfattare samt se till att beslut blir utförda. Men som medlem har du mycket stor möjlighet att kunna få igenom det du önskar ändå. Har du någon idé gällande utformning, drift eller nyinstallationer så är det bara att ta upp det vid ett möte. Om fler tycker att din idé är bra så kan den klubbas igenom och sedan bli verklighet. Idag är det exempelvis många som försöker välja miljösmarta alternativ inom alla områden. Ni kanske är en av alla de föreningar som väljer att installera en bergvärmepump inför framtiden. Det är en investering som efter installationskostnaden är mycket billig i längden. Och som dessutom sparar på miljön, som extra pluspoäng. Mer information om bergvärme på denna hemsida: bergvärmefastigheter.se

26 Mar 2021

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden