Ett spännande arbete

Har det gått upp ett ljus? Söker du kontakt? Eller är du i behov av en bra ledning? Om det finns något område som är grund till många skämt så är det elektricitet. Kanske är det ett jobb för dig?

Det finns många roliga ordvitsar som du kan dra som har med elektricitet att göra. Men det du inte ska göra är att dra elektricitet själv. Att elektriker är ett spännande jobb är inte bara en ordvits som handlar om att de arbetar med elektrisk spänning. Det är också ett jobb som är mycket farligt och som därför enbart ska utföras av kunnig personal. Man kan även säga att det är ett spännande arbete eftersom ingen dag är den andra lik och att du som elektriker kan hamna på en mängd olika platser. Och få träffa en mängd olika och intressanta människor på kuppen. Speciellt om du arbetar i Sollentuna eller andra områden där det bor många kända och intressanta människor.

Lika lätt som ett, två, tre

Har du tänkt på hur enkelt det ser ut när det är någon kunnig som utför ett arbete? Så är det även när du bestämt dig för att anlita en elektriker i Sollentuna, och väljer att beskåda deras arbetsutförande. Snabbt och lätt dras det ledningar, sätts kontakter och kopplas alla möjliga varianter av förlängningar och skåp. Du kommer också få höra en mängd olika ord som du säkert aldrig har hört förut, eller har en aning om vad de heller kan betyda.

15 May 2021

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden