Kontorsbelysning i Stockholm

Vad ska man tänka på när det gäller kontorsbelysning? Det är en fråga som många ställer sig, men i Stockholm är det lätt att hitta svaret och rätt belysning.

Man brukar tala om vikten av att ha rätt belysning för rätt funktion. Som att man ska tänka på ett visst sätt när man väljer belysning i sovrummet, emot om man väljer belysning till sin butik. Och så är det även när det gäller kontorsbelysning. En slags belysning som ska fylla flera funktioner i ett.

När man ska inreda ett kontor i Stockholm så är det viktigt att man tänker på belysning som om det rörde sig om personal. För alla ska ha sin funktion. Därför bör man exempelvis ha en slags belysning som lyser upp hela kontoret och annan belysning vid varje kontorsplats, så att personalen känner att de kan läsa ett dokument eller skriva på sin dator.

Design av kontorsbelysning i Stockholm

Om man ska köpa in ny kontorsbelysning i Stockholm så är det klokt att söka upp ett företag som säljer produkter inom området. Det kan vara så att belysningen ser lite ut som belysningen som man exempelvis har i ett hem, men det är ändå andra förutsättningar och funktioner som gäller.

På ett kontor ska man därför välja anpassad belysning som passar för ett kontor och för den plats där lampan behövs. Då kan man få en belysning som skapar trivsel och som gör att personalen får en enklare och trevligare arbetsdag att se fram emot.

23 Jan 2023

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden