Lösningar för BRF

Som medlem och ägare i bostadsrättsföreningen vill man ha de bästa lösningarna för belysning. De ska vara moderna, miljövänliga och om möjligt, även få ned månadskostnaden en hel del.

Som hyresvärd vill man att allt ska fungera smärtfritt. Man vill ha glada hyresgäster som trivs där de bor. De ska se att man ständigt arbetar efter förbättring av lägenheterna. Att hålla området snyggt och fint läggs det stor vikt på. I styrelsen har man även börjat kolla på solceller för BRF. På lång sikt kan det göra det billigare för alla. Det hänger med på det nya moderna och hyresgästerna uppskattar att man anstränger sig. För att lägga solceller behöver man ett bra upplägg med hjälp av ett seriöst företag.

Stor kostnad vid inköp

Hade det inte varit för kostnaden hade man antagligen sett fler hus och lägenheter med solpaneler. Det är en bra investering att göra och i längden tjänar man på det. Priserna varierar från olika företag. Oftast betalar man per kilowatt. Det kan vara allt från 12 000 - 25 000 per kw. Det är en ganska stor marginell skillnad. Men det blir billigare ju mer man ska ha. Så ju mer solceller, desto billigare blir priset. Har man flera fastigheter kan man få ned priset rejält mycket. Det bästa är att kontakta ett företag och få en offert. Det är inte helt fel att kontakta några olika för att få flera offerter. Företaget som säljer kommer även ut och hjälper till att sätta upp om det önskas.

25 Apr 2021

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden