Ökat behov av laddstolpar i Stockholm

Det finns allt större behov av laddstolpar i Stockholm. Det gäller både för företag vars anställda pendlar med bil till jobbet, och för bostadsrättsföreningar.

Elbilsrevolutionen är i full gång. Det blir hela tiden allt fler elbilar som rullar på vägarna. I stadstrafik eller på en parkering känner man lätt igen dem på deras ljud, eller en nära nog avsaknad av ljud. Ute på landsvägar eller motorvägar kan man istället känna igen dem på frontens avsaknad av luftintag för motorkylning.

I takt med att det blir fler elbilar i trafiken så ökar förstås behovet av platser där det finns laddstolpe. Det fungerar ju inte riktigt som för bilar som drivs med bensin eller diesel, som man kör till en bensinstation när man behöver tanka. Visserligen finns det liknande “stationer” för snabbladdning, men allra mest finns det behov av att kunna ladda bilen hemma eller på parkeringar där man står en längre tid, till exempel på jobbet.

Laddstolpe för anställda och boende

Den som driver företag med anställda som tar bilen till jobbet bör alltså fundera över att kontakta en firma som erbjuder installation av laddstolpe i Stockholm. Det gäller förresten också för bostadsrättsföreningar. För de som bor i lägenhet som tillhör en bostadsrättsförening kan det vara avgörande för möjligheten att skaffa elbil att det går att ladda den i föreningens garage.

Det finns flera olika varianter av laddstolpar och laddboxar att välja mellan. Experterna på firman ni anlitar kommer att guida er till rätt typ för era behov.

31 Oct 2022

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden