Solcellsleverantör som kan skräddarsy solcellspaket

Vill ni ta steget och själva producera er el? Det finns solcellsleverantörer som kan skräddarsy solpaket efter både fastighet och behov. Här kommer några tips.

Med solceller på taket kan man producera ren el och själv stå för produktionen av merparten av den energi man behöver. Med solceller får både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och lantbrukare möjlighet att bidra till den gröna omställning. På köpet får man kraftigt sänkta elräkningar och kan i vissa fall även tjäna pengar på den el man producerar.

Innan man kör igång kan det vara bra att göra lite research om olika solceller och leverantörer. Detta eftersom kvaliteten och livslängden på olika märken kan skilja en hel del. Bäst är förstås att hitta en solcellsleverantör som lämnar en generös garanti garanti på solcellsanläggningen. Genom att söka på nätet och läsa olika recensioner kan man ofta hitta den information man behöver.

Välj en solcellsleverantör som även sköter montering och underhåll

Att kontakta en solcellsleverantör för ett kostnadsförslag kostar ingenting. För att kunna ge ett rättvisande pris måste leverantören komma ut på plats och göra beräkningar. Därefter får man ett kostnadsförslag som man får ta ställning till. Tackar man ja till erbjudandet påbörjas processen och solcellsleverantören tar hand om allt från ansökan om bygglov till att se till att solcellerna kommer på plats och fungerar som de ska.

Är man en lantbrukare eller företagare med stora takytor eller mark har man goda förutsättningar att kunna producera mycket el. Ibland så mycket att man kan sälja den vidare och tjäna pengar. Då kan det också vara klokt att teckna ett serviceavtal med den solcellsleverantör man har valt. Läs mer om hur du kan skräddarsy ditt solcells-paket här: solarwork.se

2 Sep 2022

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden