Spara på miljön och på plånboken

Ett sätt att spara på din egen plånbok såväl som på vår gemensamma miljö är att sätta solceller på taket. Det gör dig självförsörjande på el och du slipper dyra elräkningar i slutet av månaden.

Vem skulle inte vilja spara in lite pengar varje månad? Pengar som kanske skulle kunna läggas på någonting helt annat. Något kul. Det är nog någonting som de allra flesta skulle vilja göra. Elen är en sådan kostnad som många går varje månad och funderar över hur man skulle kunna spara in lite på. Släcka lamporna när man inte vistas i ett rum för tillfället, eller stänga av tv:n när det inte egentligen är någon som tittar på den. Men att gå och tända samt släcka alla lampor var och varannan timme blir ganska jobbigt i längden. För att inte tala om dåligt för lamporna.

Solceller – en livslängd på trettio år

För dig som vill spara på plånboken, men även på vårt klimat och vår miljön, är solceller ett utmärkt alternativ. Genom att installera solceller på husets tak kan du snart bli helt självförsörjande på el. Samtidigt slipper du den stora kostnad som elen ändå blir varje månad. Hur bra vore inte det? Istället för att behöva gå runt och tända och släcka lampor hela dagarna vore väl det ett toppenbra sätt att spara på elen på. Livslängden på solceller ligger på runt trettio år. Att införskaffa solceller är ett steg i rätt riktning mot framtiden. Prova du också. Är du intresserad kan du läsa mer om solceller på denna hemsida: solcellervästmanland.nu

24 May 2021

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden