Specialist på bergvärmepumpar

Om man behöver hjälp med sin bergvärme så kan man alltid kontakta den firma som installerat den. Dessa företag utför ofta både installation och service på pumpen när den väl är installerad.

Behöver ni hjälp med er bergvärme i Södertälje? Ni kan alltid ringa den firma som tidigare har varit hos er och installerat pumpen. Dessa företag brukar kunna komma ut och ge service eller hjälpa till med eventuella frågor även efter det att bergvärmepumpen har blivit installerad. Det är inte lätt för en lekman att vare sig laga en bergvärmepump eller ställa in den på rätt sätt. Då kan man ibland behöva hjälp av de som är specialister inom just detta. Kontakta en närliggande firma som arbetar med värmepumpar, så kan de säkerligen hjälpa er.

En säker och pålitlig värmekälla

Att använda sig av den här typen av värmekälla är både säkert och pålitligt. På grund av hur det fungerar så kan man använda sig av detta året runt. Detta beror på att grundtemperaturen på vattnet i vårt land är relativt stabil året runt. Bergvärme använder sig av geoenergi och den energin består av solenergi som framförallt lagrats i marken. Det är även en viss värme från jordens inre som bidrar till den. Det krävs dock en del jobb för att installera bergvärme. Det ska borras och grävas långt ned i jorden för att finna vatten. Men när det sedan är installerat och klart så är det en smidig och säker värmekälla att använda sig av.

20 Dec 2020

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden