Större behov av magasinering i Stockholm

I takt med en allt större inflyttning till Stockholm så kommer också nya utmaningar på köpet. Den största frågan handlar om bostäder - en fråga som inte kan undgått någon. Man måste bygga och man måste bygga fort för att kunna nå de mål som satts upp gällande bostäder till alla. Det handlar till mångt och mycket om att bygga högt, bygga billigt och bygga mindre bostäder. Det senare innebär att andra behov skapas - exempelvis gällande förvaring. Tiderna då alla hade tillgång till ett vinds- eller källarförråd är snart ett minne blott.

Numera så bygger man utrymmen för förvaring inne i bostäderna. Det är bra - men många väljer att använda den ytan till annat istället. Ett förråd kan bli exempelvis ett barnrum. Förvaringen försvinner, men nya möjligheter öppnar sig och utan att man behöver investera i en ny, större och dyrare, bostad. Lösningen är att man väljer extern magasinering och där man har sin nödvändiga förvaring på andra ställen än i anslutning till hemmet.

Magasinering i Stockholm är stort - och det kommer att bli ännu större. Behoven kommer att öka i takt med inflyttningen. Frågan är bara: är magasinering säker och är det ett klimatsmart val? Ja, om man väljer rätt företag.

Välj korrekt företag för din magasinering

Med klimatsmart magasinering så menar vi att man måste hitta ett företag som kan bistå med utrymmen som inte drar för mycket energi. Det är ett problem i och med att du som kund vill ha de föremål du förvarar i ett intakt skick den dagen du avsluta din magasinering - något som kräver både uppvärmning och god ventilation. Drar exempelvis ventilationen väldigt mycket energi och uppvärmningen sker på ett sätt som skadar miljön på sikt så bör du som kund välja ett annat företag. Det kan kosta några kronor extra, men det är något som gör miljön en tjänst.

Gällande säkerhet så behöver du inte vara orolig om du väljer en partner inom magasinering som har regelbundna rutter utförda av väktare/vaktbolag i din tjänst. Till detta så finns larm och ditt eget förråd kommer att utrustas med lås som bara du har nyckeln/koden till. Säkerheten är i sak inte en så stor fråga då det kommer till magasinering.

Viktigare tycker vi att tjänsternas utformning är. Att tillgänglighet är ett nyckelord är självklart. Som kund så ska du kunna nå de saker du behöver när du vill. Ett bra system i detta handlar om att du packar på egen hand. Du får en container hemkörd och det är du som väljer vad du ska lägga däri - och vart det ska ligga.

Containern körs till lagret och då du vill avsluta så körs den hem till dig. En annan tjänst innebär att företaget fotograferar alla föremål du väljer att magasinera och att du - via en app - kan be dem ta fram de saker du behöver. Behöver du skidor, vinterkläder eller barnens hockeyutrustning så är allt detta bara en beställning bort. Väldigt smidigt.

14 May 2018

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden