Ta hjälp av elektriker

Det finns många anledningar till varför man inte ska dra el i ett hus själv. En elektriker har utbildning och det är den som bör ha hand om elen, både när det gäller hus såväl som lägenhet.

Många tror idag att man kan ta hand om all el i bostaden helt själv. Självklart kan man göra det, men bara om man vet vad man gör och har den utbildning som krävs för jobbet. Att dra om el eller dra helt ny el i en bostad, det är bara ett jobb för en utbildad elektriker. En elektriker har all den kunskap och kompetens inom området som behövs och bör alltid rådfrågas innan om ni är osäkra på vad ni får och inte får göra själva. Men vad får man egentligen göra själv när det gäller elen?

Vad får jag göra själv när det kommer till el?

Det finns en del saker som du som privatperson får lov att utföra själv, när det kommer till elen. Det kan till exempel handla om att byta proppsäkring, byta glödlampor och montera skarvsladdar. Det skulle ju vara bra konstigt om man var tvungen att ringa elektrikern varje gång en lampa behövde bytas ut, eller hur? Du som privatperson får även reparera och byta ut trasiga sladdar eller delar i sladdar samt byta befintliga strömbrytare och vägguttag. Självklart får du ringa elektrikern för dessa jobb också. Det kan vara bra om du känner dig osäker på hur man gör eller inte vill göra det själv. Läs mer om elektriker på denna sida: https://www.elektrikertäby.com 

23 Nov 2020

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden