Uppdatera er skrivare och bli mer effektiva

Den skrivare man har i anslutning till sin dagliga verksamhet är väldigt viktig - men många företagare tar denna lite för given. Man har en äldre skrivare och man kanske har en kopiator. Två stycken maskiner som behövs, men som skapar tydlig irritation. Långa väntetider, köer, slut på papper, slut på bläck, långsamma uppstarter från viloläge, långa startsträckor från avslaget läge. Kort sagt: ren irritation.

Då en sådan äldre skrivare dessutom är stor och tillsammans med den än större kopiatorn kräver ett större utrymme så har man som företagare dessutom den detaljen som ligger en i fatet. Man kanske inte ger de anställda den yta de behöver och hur löser man problemet med att frigöra yta vid eventuella nyanställningar?

En modern skrivare är svaret och detta i form av en multifunktionsskrivare. Det första man får är en kombination av skrivare och kopiator. Det innebär att den gamla pjäsen man använt för att kopiera olika dokument kan kasseras och begravas på den stora teknikkyrkogården. Det är en fördel och vi tänkte ge några andra för att ytterligare påvisa att just ert företag förmodligen har ett behov av en uppdaterad skrivare med multifunktioner.

Spara energi och få bättre arbetsflöde

Låt oss rada upp de fördelar som ni får på köpet i punkter och enligt följande:

  • Energisparande: Som företagare finns det alla anledning atts e över vilka åtgärder man kan göra i syfte att minska sin energiförbrukning. Detta såväl ur ett eget perspektiv - man sparar pengar - och sett ur ett större, mer globalt sådant: att göra gott för miljön. En ny skrivare har ett betydligt lägre TEC-värde (Typical Energy Consumption) än äldre modeller och rent konkret så innebär det att den direkt och per automatik går i viloläge då den inte används. Skillnaden mellan en äldre skrivare och en modern är att övergången från viloläge sker på nolltid - och via en sensor. Du går in i rummet för att använda skrivaren, denna känner av din närvaro och startar upp utan någon transportsträcka. Ett bra val ur ett energiperspektiv.
  • Användarvänlighet: Väntetider är ett minne blott och irritationen över långa utskrivningstider likaså. Varje anställd kan koppla upp sig mot skrivaren med sin mobil, sin dator och sin padda och sköta sina utskrifter genom enkla knapptryck. Perfekt vid exempelvis pendling. En annan viktig detalj: många nya tekniska maskiner är obegripliga sett till att deras funktioner är bra, men svåra att förstå. En ny skrivare är lätt att förstå sig på - bilder förklarar olika funktioner - och kan skötas av vem som helst. Viktigt att tillägga är att en av dessa funktioner innebär att skrivaren häftar ihop de utskrifter man gjort. Det gör att man som anställd får prydliga luntar och att man slipper gisslet med häftklamrar och annat.
19 Jun 2018

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden