Välja nätverksinstallationer i Stockholm

För företag med många anställda som behöver ha kontakt med varandra finns bra lösningar. Kontakta ett företag som gör nätverksinstallationer i Stockholm.

Företaget hade vuxit till åtta anställda och snart var det dags att ta in ytterligare två. Det Kerstin hade märkt var att det gick mycket tid till spillo när personalen behövde fråga eller ge varandra information. De satt ofta med kunder i lurarna och då fick den andre vänta tills denne var klar med samtalet.

Kerstin funderade på hur hon kunde skapa en enklare kommunikation mellan medarbetarna, ett sätt så att det inte blev avbrutna i sitt arbete hela tiden. Hon beslutade sig för att ta kontakt med ett teknikföretag för att få hjälp. Kanske hade de möjlighet att skapa någon slags nätverk som skulle fungera.

Nätverksinstallationer en bra lösning

Kerstin dryftade idén med sin make som genast rekommenderade ett företag som gjorde nätverksinstallationer i Stockholm. Hon kontaktade företaget och de kom förbi för ett möte. Det blev mycket konstruktivt. De rekommenderade en trådlös nätverksinstallation där de alla var uppkopplade mot samma enhetet. De kunde ha ett intranät där de kunde diskutera med varandra genom att skriva sina frågor.

Där kunde även Kerstin lägga in information som de anställda kunde läsa. Så snart de var igång märkte Kerstin skillnad. Det hade blivit ett annat lugn i kontorslandskapet och personalen var gladare. De berättade att de hann med mer när de inte blev avbrutna och hade då även tid att ta en liten stund att tala med någon kollega.

9 Jan 2023

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden