Värmepumpar i Stockholm till salu

Vill du köpa en eller flera värmepumpar i Stockholm kan du skatta dig lycklig. I en storstad finns det alltid flera varianter och olika företag att välja på.

Att skaffa en värmepump är en riktigt bra investering för de flesta människor. Den värmer upp vatten eller luft på ett sådant sätt att den kan sprida en jämn och fin värme i ditt hus. Har du någonsin gått i funderingar på att slå till på en, så är det nog ingen idé att tveka längre.

Med en värmepump kan du få ner din energikostnad för ditt hus. Det brukar löna sig ganska så snabbt. Det gör att du då kan spara pengar när det gäller uppvärmningen, för att istället lägga dem på annat. Men först och främst gäller det att inhandla en pump som är lämplig för den miljö den ska vara i.

Värmepumpar är klimatsmarta i Stockholm

Satsar du på att sälja värmepumpar i Stockholm, bidrar du till ett klimatsmart alternativ när det gäller att värma upp hus. Detta är ingen dålig tanke, när du går där på jobbet och säljer den ena värmepumpen efter den andra. Alla vill ju vara med och rädda både klimat och sin ekonomi.

Den energi som en värmepump har förmågan att ta till vara, utgöras helt enkelt av solenergi. Den i sin tur ligger lagrad i vatten, berg, jord eller i vår vanliga dagliga luft. Härifrån hämtas den och transporteras in i ditt hus för att omvandlas till den energi som passar att värma upp din bostad med.

25 Sep 2022

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden