Värmepumpar som passar klimatet i Göteborg

Med en värmepump kan man effektivt och billigt värma sitt hus. Hitta ert värmesystem med hjälp av ett företag som är specialiserat på värmepumpar i Göteborg.

I en kustnära stad som Göteborg kan vintrarna bli riktigt råa och kalla. Men med en värmepump slipper man frysa och oroa sig för värmekostnaderna. För att det ska fungera måste man välja rätt typ av värmepump. Fast det är viktigt att man även försöker spara energi på andra sätt och att man gör allt för att först minska sitt energiberoende. Har man inte redan bytt fönster eller renoverat dem bör man göra detta först.

Kanske kan man också spara energi genom att tilläggsisolera eller byta ytterdörr. Kan man också sänka sitt behov av varmvatten kan det bli riktigt bra. Får man ner sitt energiberoende kan det nämligen göra att man klarar sig med ett något mindre och billigare värmesystem. På så vis får man också snabbare igen sina investerade pengar.

Anlita en expert på värmepumpar

Ska man byta värmesystem och installera någon typ av värmepump måste man ta hjälp av en expert. Det finns företag som bara jobbar med olika typer av värmepumpar i Göteborg och som kan hjälpa till att hitta rätt värmepump och även se till att den blir installerad.

Att få hjälp med att hitta rätt värmesystem kostar ingenting och det kan därför vara bra att konsultera mer än ett företag. Ett seriöst företag kommer på ett hembesök och undersöker både huset och tomten för att kunna bedöma vilken värmepump som passar bäst. Därefter får man ett kostnadsförslag som man måste ta ställning till inom en viss tidsperiod.

15 Nov 2022

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden