Ventilationsfirma kan hjälpa dig som vill få ned energikostnaden i Stockholm

Kolla med din ventilationsfirma i Stockholm hur det står till med ventilationen i ditt hus. Det kan ge dig mer än bra luft. Det kan ge dig billigare elräkning.

Dålig ventilation kan inte bara påverka hur luften inomhus känns att andas. Det kan också göra att du slänger upp fönstret stup i kvarten – även på vintern. Och då sticker energikostnaderna för uppvärmningen iväg med en gång. Vilket är något som i princip ingen av oss har råd med just nu.

Det har inte undgått någon att priset på både el och olja har skjutit i höjden. Sannolikt kommer även den här nya prisbilden vara något vi behöver leva med ett tag. Det finns alltså all anledning att se över hur mycket energi din fastighet förbrukar. Och en bov i dramat kan faktiskt vara ventilationen.

En ventilationsfirma kan göra det lite billigare att leva i Stockholm

Om du frågar en ventilationsfirma i Stockholm hur mycket ventilationen påverkar dina energikostnader, kommer du sannolikt bli förvånad. Det är nämligen en hel del. Och när du väl vet det, kommer nästa fråga: När besiktigades ventilationen i ditt hus senast? Det kanske var ett tag sedan. Då är det dags nu.

Med hjälp av en bra ventilationsfirma får du snabbt koll på vilka förbättringar du kan göra, och vad de kommer göra för dina uppvärmningskostnader. Om det uppdagas brister och fel i din ventilation, kan firman som utför besiktningen lämna en offert på vad det kommer kosta att åtgärda dem. Du kan självklart också vända dig till fler ventilationsfirmor, för att få offerter att jämföra med.

10 Oct 2022

Nyhetsbrev

Skriv in din epostadress i fältet nedan för att börja prenumerera.


I fokus

Tre fallstudier på luftning

Tre svenska anläggningar och varför de valde Sorubins lösningar.

Läs mer


Så funkar det!

Hur kan Sorubins luftare vara så energieffektiva? Och hur fungerar luftningen?

Läs mer


Sorubin i Global Water Intelligence

Läs mer


Sorubin i World Water!

Läs mer

Pressmeddelanden

[2013-12-17] Ny VD utsedd

Lars Engnell Lamhauge utsedd till ny VD för Sorubin. Läs pressmeddelandet

Alla pressmeddelanden